Parfum CACHAREL - Noa - €12|Samys-parfemy

 
 
 
 

CACHAREL

S313 Alternativní vůně k parfumu

CACHAREL - Noa

Výrobce:CACHAREL
Kód:S50313
Dostupnost
Na skladě (Objem: 50ml): 2
Dostupnost: Do 24 hodín
Objem: 50ml: 390 Kč
Zvolte variantu:
NázevDostupnostCenaKoupit
Objem: 50ml
S50313
Do 24 hodín 390 Kč
Objem: 100ml
S100513
Do 24 hodín 728 Kč
Objem: 2ml
SV313
Do 24 hodín 26 Kč
Technické parametre:
Tabulka velikostí
:
Nákupem tohoto produktu získáte kredit ve výši 390 bodů.

Dámský parfém Noa od Cacharel patří mezi květinové vůně s krémovým nádechem. Zahalte se do smyslnosti, která zahřeje smysly a rozzáří duši. Čistá krása Cacharel Noa je synonymem ženské nevinnosti a zranitelnosti. Smyslný elixír plný oslnivé elegance, zářivé smyslnosti a intenzivní romantiky. Svůdnost esencí si každá věková kategorie budete užívat během celého roku. Nechte se okouzlit jemnými krémovými tóny Noa. Umocněte svoji rafinovanost a vypusťte do ovzduší jedinečnou dávku krémové elegance.

Ingredience přírody Vás zasáhnou svou nevinností a jemností. Květiny pivoňky, frézie, růže a konvalinky v objetí zelených listů a šťavnatého ovoce se vznášejí na hladině voňavé kávy a sladké vanilky. Svěží podtón ovoce zjemňuje sladkost vanilky, která je i přesto dostatečně výrazná. Tato směs uchvátí množství žen a udělá jejich čistou a jemnou. Jako rozkvetlá kytice květů či mísa zralého ovoce rozzáří Váš den a zkrášlí ho bohatou vůní s pronikavou silou.

 

Hlava:

  • švestka
  • zelené tóny
  •  Freesia
  • broskev
  • pivónia
  • bílé pižmo

Srdce:

  • zelená tráva
  • jasmín
  • ylang ylang
  • Konvalinka
  • růže

Základ:

  • koriandr
  • santalové dřevo
  • fazole tonka
  • vanilka
  • kávový bob
  • kadidlo
  • ustoupit

 

 

Bílé květy jasmínu tvoří základ pro výrobu jednoho z nejdůležitějších éterických olejů. Na květiny se začínají objevovat v květnu a červnu. Vyrůstají na krátkých bočních výhoncích. Jsou žluté barvy a květiny dorůstají do velikosti přibližně jednoho centimetru. Neslouží jen ke zkrášlení okenní parapety nebo zahrádky, nebo jeho využití je velmi důležité i v kosmetickém průmyslu. Stačí maličké množství tohoto extraktu velmi výrazné aroma a jemné vůně dosáhnou energii a hladkost, které jsou pro parfém tak důležité. Jasmín pochází k Egypta a na světě existuje více než dvě stě různých odrůd. V současnosti se ho nejvíce pěstuje ve Francii a jeden kilogram extraktu jasmínu má hodnotu několik tisíc Eur. K získání jednoho kilogramu éterického oleje třeba nasbírat minimálně šest tisíc kilogramů bílých květů jasmínu. Květiny se musí sbírat před svítáním, v opačném případě by ztratily až 20% své vůně. Květy se sbírají výhradně ručně.

Santalové dřevo je již více než 2500 let používány například při náboženských obřadech a rituálech v Indii a Číně. Jedná se o listnaté stromy s aromatickým dřevem. Santalové dřevo se pro vysoký obsah vonných silic používá nejen v léčitelství ale také v kosmetickém průmyslu. Pro potřeby parfumérů se extrakt získává destilací z rozdrcených kořenů a kmene. Santalové dřevo je žluté a těžké s jemnými vlákny. V kosmetickém průmyslu má značný význam jako stabilizátor. Na rozdíl od jiných aromatických dřev si svoji vůni zanechává během několika let. Nejvíce je však oblíbené kvůli balzámovitou a dřevitým tónům, které zanechává ve výsledné vůni parfému. Santalové stromy se pěstují v Austrálii a Indii, kde jsou zákonem chráněné.

Vanilka je aromatické koření a má svůj původ na Madagaskaru. Nepoužívá se pouze na přípravu sladkých jídel a nápojů ale také v kosmetickém průmyslu. Na výrobu extraktů se využívají její plody nebo semena z vanilkových lusků. Nejdůležitější látkou je vanilin, který má příjemnou vůni a sladkou chuť. V přírodním stavu obsahuje i mnoho dalších organických a aromatických látek. V syntetické podobě je její aroma méně lahodnější a více ostřejší. Její výtažky dodávají zejména květinovým nebo jantarovým vůním hloubku a plnost. Parfuméři oblibě také velkou vytrvalost vůně, kterou vanilka poskytuje.

Cedr , který patří mezi jehličnaté stromy roste v pohořích Himálaje a oblastech Středozemního moře. Běžně dorůstá délky přes 20 metrů a může se dožít i 1000 let. Roste v nadmořských výškách 1400 až 2500 mnm Olej získaný z cedrového dřeva je jednou z nejstarších přísad používaných v kosmetickém průmyslu. Má výraznou dřevitou, kořeněnou, pryskyřičnou vůni. Používá se jako základní tón mnoha známých oblíbených parfémů. Nesmí chybět ve výbavě žádného parfuméra.